Iroda
1013 Budapest, Döbrentei u. 8. I. em. 1.
Telefon
+36 (1) 224-7764
E-mail
messemunchen@promo.hu
Menü

Látogatók

EXPO REAL 2024

Nemzetközi ingatlan- és beruházási szakvásár

München
2024. október 7-9.

Tisztelt Hölgyem/Uram!
 

 

Engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét a 2024. október 7-9. között a müncheni vásárterületen megtartandó EXPO REAL-ra.
Az EXPO REAL 1998 óta három napon át az egész ingatlanszakma számára otthont ad. Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű kiállításaként évente, októberben, az EXPO REAL a legjobb feltételeket kínálja a hatékony kapcsolatépítéshez.

 

Miért érdemes meglátogatni a kiállítást?

Az ingatlanipar teljes áttekintése

A nemzetközi ingatlan- és befektetési szakvásár az ingatlanipar teljes értékláncát képviseli: legyen szó fejlesztésről, finanszírozásról vagy megvalósításról.

Párbeszéd az iparági szereplőkkel

Itt kapcsolatba kerülhet az iparág kulcsszereplőivel, eszmét cserélhet az ingatlanágazat összes fontos vállalatával és szakértőjével. Alkalma nyílhat informatív megbeszéléseket folytatni, új projekteket kezdeményezni.
Kihívások? Megoldások!

Az EXPO REAL piaci orientációt nyújt ezekben a változékony időkben. A kiállítók az ingatlanágazat előtt álló számos kihívásra válaszul kínálnak olyan megoldásokat, amelyekre nagy szükség van, legyen szó ESG-ről, digitalizációról vagy dekarbonizációról.  Mind a már régebb óta működő cégekkel, mind az innovatív start-upokkal megvitathatók az ingatlanipar aktuális fejleményei.

Fontos témák - színvonalas konferenciaprogram

Az EXPO REAL résztvevői a sokoldalú konferenciaprogram révén exkluzív betekintést nyerhetnek az ingatlanipar jelenlegi helyzetébe. A különböző témakörökre bontott fórumok az ingatlanipar minden aspektusát és területét lefedik. A PLANNING & PARTNERSHIP FORUM vagy a Grand Plaza FORUM is tartogat mindenki számára valamit. 2023-ban a DECARB ARENA elnevezésű különkiállításon a vállalatok olyan megoldásokat mutattak be, amelyekkel megvalósítható az ingatlanipar dekarbonizációja, és ezáltal a fenntartható és klímabarát ingatlanok létrehozása.

Ajánlatok fiatal tehetségeknek

Az EXPO REAL karriernapján a diplomások és a fiatal szakemberek áttekintést kaphatnak az ingatlaniparban rejlő sokszínű karrierlehetőségről. Az évek során a CareerDay az EXPO REAL állandó rendezvényévé vált. Az ingatlanágazat neves cégei használják ezt a formát, hogy vonzó munkaadóként mutatkozzanak be. Itt a diákok, diplomások és fiatal szakemberek megismerkedhetnek a potenciális munkaadókkal, továbbá értékes kapcsolatokat köthetnek.

 

Az EXPO REAL vásáron 2023-ban 75.000 négyzetméteren 1.856 cég állított ki 36 országból, a résztvevők száma pedig 40.238 volt, akik 70 országból érkeztek.


A vásár honlapján a belépőjegyek gyorsan és kényelmesen megvehetők, illetve a vendégjegyek beválthatók.
Használja ki a lehetőséget, hogy 2024. augusztus 9-éig olcsóbban válthatja meg jegyét (3 napos).
A többi jegyfajtánál (2 napos, érvényes: 2024. október 8-9. + 1 napos, érvényes: 2024. október 9. + diákjegy) nincs kedvezményes ár.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak
online lehet belépőjegyet vásárolni/beváltani, a helyszínen nincs erre mód.
A belépőjegy fényképes igazolvánnyal együtt érvényes, amelyet kérésre fel kell mutatni.
Árak, jegyfajták, vásárlás, vendégjegy beváltása, egyéb tájékoztatás itt található.
 

Utazása szervezésének megkönnyítése érdekében szíves figyelmébe ajánljuk partnerirodánkat:
Universal Travel Kft.
E-mail:  info@universaltravel.hu
Honlap: www.universaltravel.hu


A legfrissebb, aktuális információ a https://exporeal.net/en/ honlapon érhető el.

 

Kérdés esetén is állunk szíves rendelkezésre.

 

 



Vissza
Feliratkozás hírlevélre teszt